Join the team! Postani član Hrvatske udruge studenata MLD-a!

Čime se Udruga bavi?

Udruga studenata MLD-a sa sjedištem u Osijeku osnovana je u rujnu 2015. Udruga se do sada prvenstveno bavila dodatnom edukacijom studenata bilo u teorijskom ili praktičnom smislu, organiziranjem studentskih druženja, sufinanciranjem odlazaka studenata na kongrese, sudjelovanjem u javnozdravstvenim akcijama u suradnji s Crveni križem, volontiranjem na raznim događanjima i manifestacijama u okvirima struke, suradnju s drugim udrugama u području biomedicine i zdravstva… Cilj radionica za studente je kroz ležerniju atmosferu omogućiti studentima različitih godina studija razmjenjivanje znanja i društveno povezivanje. Radionice teorijske namjene vode najuspješniji studenti s Medicinskog fakulteta u Osijeku razmjenjujući znanja iz nekoliko perspektive za optimalno svladavanje teorijskog gradiva. Kroz praktične radionicu koje vode licencirani prvostupnici/ce i magstri/e MLD-a, optimiziraju se manualne vještine studenata koje su usvojene tijekom praktičnih vježbi u formalnoj nastavi.

Tko sve može postati član?

Prema statutu Udruge (dostupno na web stranici Udruge), redovnim članom Udruge može postati svaki redovan i izvanredan student MLD-a pri Medicinskom fakultetu u Osijeku. Redovni članovi čine Skupštinu Udruge, a svojim glasovanjem odlučuju o donošenju odluka Udruge.

Izvanrednim članom Udruge može postati svaki diplomirani prvostupnik/ca i magistar/ca MLD-a na nacionalnoj razini, te student na poslijediplomskom studiju Biomedicine.  Izvanredni članovi imaju savjetodavnu ulogu te mogu prisustvovati na sjednicama Skupštine te svojim prijedlozima i idejama doprinijeti radu Udruge i ostvarivanju suradnje s različitim institucijama u Hrvatskoj.

Kako postati članom Udruge?

Članom se postaje podnošenjem zahtjeva tajniku Udruge u obliku pristupnice koju možete pronaći na našoj web i fb stranici ili se izravno obratiti tajniku preko kontakt mail adrese Udruge. Članstvo se ostvaruje potvrđenom prijavnicom, priloženim dokazom o uplati članarine i upisom u Bazu članova.

Koji su ciljevi Udruge?

Sve aktivnosti Udruge orijentirane su prenošenju znanja, usavršavanju vještina, suradnji s drugim udrugama i organizacijama te aktivnostima na javnozdravstvenoj razini s ciljem poticanja svijesti građana o brizi za vlastito zdravlje. Buduće aktivnosti Udruge želimo usmjeriti k ostvarivanju suradnje studenata članova Udruge sa studentima/cama medicinsko-laboratorijske dijagnostike u cijeloj Hrvatskoj kao i prvostupnicima/cama i magistrima/cama MLD-a koji mogu postati izvanredni članovi Udruge te taj način mogu svojim idejama, prijedlozima i savjetima sudjelovati u radu Udruge.

 

Želite li postati članom, pristupnicu možete pronaći u online verziji na: https://docs.google.com/forms/d/1lmum92raojqTeBTk5a8Ap7zYzPJlwwQM1EfBvtwGUCo/edit?usp=drive_web ili se možete izravno obratiti tajniku Udruge na mail: cmldsa.os@gmail.com s naznakom ‘ Zahtjev za učlanjenje’. Za sve dodatne informacije, također nam se možete obratiti na kontakt mail adresu.

Veselimo se budućim suradnjama i druženjima 😀